
Αναβάλλεται λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων η προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.
Η απεργία έλαβε παράταση και θα ολοκληρωθεί στις 18:00 το απόγευμα.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών των δημοσιογράφων, η εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, μεταφέρεται για αύριο Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, στις 12:30».
Σημειώνεται πως κατά την αυριανή του ενημέρωση ο κ. Πέτσας ενδεχομένως ανακοινώσεις τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης όσον αφορά στην σταδιακή άρση του lockdown.
Συγκεκριμένα, αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια αλλά και τις εκκλησίες.