
Αρνητική απάντηση εισέπραξε η κυβέρνηση από δύο δημοσιογράφους, σε πρόταση που τους έγινε για να αναλάβουν την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.
Αρχικά υψηλόβαθμος δημοσιογράφος του Φαλήρου, στον οποίο απευθύνθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Στέλιου Πέτσα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, απάντησε αρνητικά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Μέγαρο Μαξίμου εισέπραξε και δεύτερο “όχι”, καθώς σε πρόσφατο χρόνο είχε υπάρξει πρόταση και αρνητική απάντηση και σε άλλο δημοσιογράφο, από άλλο συγκρότημα.
Έτσι, ο διάδοχος του Στέλιου Πέτσα εξακολουθεί να αναζητείται, με τον βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Ταραντίλη να θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ένα από τα φαβορί.
Το παραπάνω παρασκήνιο αποκαλύπτει πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση να μετακινηθεί ο Στέλιος Πέτσας σε άλλο υπουργείο.