O εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης σχολίασε την συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ όσων αφορά τις διαδηλώσεις και τόνισε ότι πρόκειται για αντικοινωνική αντιπολίτευση.

Σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν κατά τη σημερινή πορεία στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ο κ. Γαϊτάνης εγκαλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι σήμερα «στηρίζει πορείες που γίνονται δίχως να τηρούνται τα μέτρα» και «αύριο θα διαμαρτύρεται γιατί τα κρούσματα αυξάνονται».

Η ανάρτηση του Τάσου Γαϊτάνου

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να δείχνει αντικοινωνική συμπεριφορά. Σήμερα στηρίζει πορείες που γίνονται δίχως να τηρούνται τα μέτρα. Αύριο θα διαμαρτύρεται γιατί τα κρούσματα αυξάνονται. Αντικοινωνική συμπεριφορά και αντικοινωνική αντιπολίτευση».