Διαβάζουμε στο φιλοκυβερνητικό EΘΝΟΣ: «Για οργανωμένα κορονοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μιλούν οι αστυνομικοί που καλούνται τώρα να βρουν ποιοι είναι οι διοργανωτές.

Στα δύο κορονοπάρτι στην Κυψέλη που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 17 Απριλίου, αλλά και του Σαββάτου, 18 Απριλίου, υπήρχε δυνατή μουσική, υπήρχε dj (σ.σ. !!!) και γι’ αυτό οι Αρχές είναι βέβαιες ότι κάποιος διοργάνωσε το κάλεσμα για κορονοπάρτι στην Κυψέλη.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσουν τους διοργανωτές αυτών των κορονοπάρτι. Μάλιστα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει τέσσερα άτομα και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτά τα τέσσερα άτομα έχουν διοργανώσει τα συγκεκριμένα κορονοπάρτι».

Τα ίδια μετέδωσε και το εξίσου φιλοκυβερνητικό κανάλι OPEN, ιδίας ιδιοκτησίας.

Εμείς ρωτάμε: Κάποια σοβαρή δουλειά δεν έχουν να κάνουν εκεί στην ΕΛΑΣ; Τα έλυσαν όλα τα ζητήματα και τώρα ερευνούν ποιοι… διοργανώνουν πάρτι στις πλατείες;

Έπιασαν τους δολοφόνους του Καραϊβάζ; Εξάρθρωσαν το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών; Έπιασαν αυτούς που πυροβόλησαν τους συναδέλφους τους με AK-47 στην Βαρυμπόμπη; Έπιασαν τους Πακιστανούς που τους επιτέθηκαν στο κέντρο; Εξάρθρωσαν τις σπείρες που έχουν ρημάξει με κλοπές εκατοντάδες αυτοκίνητα; Έχουν καθαρίσει από την εγκληματικότητα τις περιοχές των αθίγγανων (ή δεν τολμούν να μπουν μέσα στα γκέτο;).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν τελειώσουν με αυτές τις «λεπτομέρειες», ας ψάξουν και τους διοργανωτές των πάρτι στις πλατείες…