Στο εκφραστικό λάθος που έκανε μιλώντας από την Καβάλα, ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την θέση του για διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως ίδιος προσπαθεί να συγκρατηθεί και να μην σχολιάζει δηκτικά, αλλά θα πρέπει να μην τον προκαλεί και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Πρέπει να υπάρξει σταδιακή μετάβαση προς έναν διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. Αυτή γενικά είναι η προσέγγισή μου» είπε αρχικά, για να προσθέσει: «Τα υπόλοιπα θα τα βγάλουμε ως σχέδιο, πρώτα ο Θεός». Αμέσως αντελήφθη το οξύμωρο του πράγματος και γέλασε, λέγοντας: «Λάθος έκφραση, τέλος πάντων».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε αρνητικά, σε ανάρτησή του, αυτή την τοποθέτηση και… ορκίστηκε να συγκρατηθεί ως τη Δευτέρα:

Έγραψε: «Προσπαθεί να το παίξει αριστερός και ότι είναι υπέρ του διαχωρισμού Κράτους/Εκκλησίας κλπ ο @skasselakis και το «σχέδιο» του για να το επιτύχει το αναθέτει στον Θεό… «πρώτα ο Θεός»….δεν σχολιάζω άλλο ορκίζομαι να συγκρατηθώ μέχρι την Δευτέρα ορκίζομαι…αλλά και αυτόν το παρακαλώ μην με φέρνει στα όρια μου άνθρωπος είμαι και γώ… ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!