Το ύψος της επιδότησης για την ηλεκτρική ενέργεια με αφορμή τη σημερινή ενεργοποίηση της εφαρμογής Power Pass σχολίασε από τη Φωκίδα, όπου περιοδεύει σήμερα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «απάτη pass».

Αναφερόμενος στα ποσά που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των πολιτών, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρατήρησε πως «ψάχνει ο κόσμος να βρει τα 600αρια, βρίσκει εικοσάρικα και τριαντάρια και τρελαίνεται. Εξοργίζεται ακόμη περισσότερο».

@atsipras #fyp #fygreece #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

«Είναι πιο έντιμο, πιο τίμιο να έλεγε αυτά θα δώσουμε» σχολίασε ακόμη ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε πως «νομίζω ότι αυτό το πράγμα στην Ελλάδα πια τα πάντα να είναι επικοινωνία, τα πάντα να είναι μια ωραία φούσκα».

«Κάποια στιγμή όμως αυτή η επικοινωνία τελειώνει, γιατί έρχεται η ώρα της κρίσης. Ο κόσμος βλέπει το λογαριασμό. Ό,τι και να του λέει το κανάλι που ωραιοποιεί όλα τα πράγματα. Ό,τι και να λέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άλλος βλέπει τον λογαριασμό στην τσέπη του» τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατέληξε, λέγοντας πως «πρέπει να βγει και να δώσει ένα πραγματικά γενναίο πρόγραμμα στήριξης, αντί του «απάτη pass» που είναι 30 ευρώ και 40».