Η κυβέρνηση εμπαίζει τον ελληνικό λαό αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου δήλωσε πριν από λίγο ότι «δεν θα υπάρξει καμία ανοχή» στην βία των Ρομά, ενώ την ίδια στιγμή οι Ρομά έχουν κάψει, πυροβολήσει, ληστέψει, ξυλοκοπήσει και αποκλείσει τους δρόμους, ανενόχλητοι έχοντας προκαλέσει αίσθημα τρόμου στην ελληνική κοινωνία.

«Η Ελλάδα έχει νόμους και κανόνες και κανείς δεν δικαιούται να εκφεύγει αυτού του πλαισίου. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε συνθήκες χάους και ανομίας από οποιονδήποτε» και πρόσθεσε ότι «αν υπάρχουν ευθύνες (σ.σ. για τον τραυματισμό του 16χρονου) θα αποδοθούν χωρίς καμία αμφιβολία».

Φυσικά όλοι έμειναν άφωνοι και σκεφτόντουσαν μήπως τα γεγονότα αυτά έγιναν στη Νέα Ζηλανδία…

 «Η δικαιοσύνη με τη στήριξη των αρχών διερευνά το τραγικό περιστατικό και σύντομα θα έχουμε πληρη εικόναα για να αποδθούν εκεί που πάρχουν οι δέουσες ευθύνες. Αυτό το το γεγονός δεν δικαιολογεί πράξεις βίας και ανομίας όσων θέλουν να διαμαρτυρηθούν» είπε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όπως η πολιτεία δεν καλύπτει όποιον υπερβαίνει τις αρμοδιότητές του, δεν μπορεί να ανεχθεί συμπεριφορές που διασαλεύουν την τάξη και νομιμότητα. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή άνοχη σε βίαιες συμπεριφορές απέναντι στα όργανα της τάξης» κατέληξε για το θέμα των επεισοδίων από τους Ρομά ο Γιάννης Οικονόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος να τους πιστέψει; Σίγουρα πάντως όχι αυτοί των οποίων η επιχείρηση έχει καεί από τους Ρομά, ή έφαγαν ξύλο και τους λήστεψαν.