Δελτίο τύπου εξέδωσε η “ενωτική πρωτοβουλία” σχετικά με τις εξελίξεις:

“Η “Ενωτική Πρωτοβουλία”, η οποία έχει συγκροτηθεί με την ανοιχτή επιστολή – δημόσια πρόσκληση στις 21-5-2020 από το ΑΚΚΕΛ, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, τη ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ και έχει διευρυνθεί με τη ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ (Α.Κ.Ε.Α), γίνεται ακόμη ισχυρότερη με τη συμμετοχή του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η “Ενωτική Πρωτοβουλία” προχωρά στη συνένωση και μέγιστη δυνατή συσπείρωση δημοκρατικών, πατριωτικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας.

Η σύμπραξη τόσων πολλών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, κινήσεων και κινημάτων, αλλά και πρώην βουλευτών και αυτοδιοικητικών στελεχών, κρίνεται πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Σε αυτή την ενωτική προσπάθεια χωρούν όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις της χώρας, πλην των άκρων.

Με ομόφωνη απόφαση η “Ενωτική Πρωτοβουλία” εξουσιοδοτεί τον γνωστό δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Β’ Αθηνών, Γιάννη Δημαρά, πρόεδρο του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, να εκπροσωπεί το σύνολο των ενωμένων δυνάμεων και να αναλάβει πρωτοβουλίες συζήτησης με άλλους πολιτικούς φορείς προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ευρύτατο δημοκρατικό μέτωπο, με πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Σταθερή απόφαση όλων η συμμετοχή στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με ισχυρά ενωτικά και νικηφόρα ψηφοδέλτια.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!