Καταψηφίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα άρθρα της κοινοτικής οδηγίας που αφορούν την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για την ίση μεταχείριση στο χώρο εργασίας ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής.

Κατά την συζήτηση που διεξάγεται στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής τα περισσότερα κόμματα δήλωσαν ότι υπερψηφίζουν (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι).

Από την πλευρά του ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης υποστήριξε ότι «εξισώνεται ο θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος καθολικά με τα σύμφωνα συμβίωσης» τα οποία έχει καταψηφίσει το κόμμα του και ότι «οι εκτροπές οικογενειακού θεσμού ή αναδυόμενες άλλες μορφές οικογένειας οδηγούν σε αποχριστιανισμό σύγχρονων κοινωνιών»

«Όταν εμείς αντιδρούσαμε στο σύμφωνο συμβίωσης και λέγαμε ότι ανοίγει ο δρόμο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, τότε η πλειοψηφία των βουλευτών έλεγε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σήμερα επαληθευόμαστε και αντιδρούμε».

«Πάμε να νομιμοποιήσουμε το τρίτο φύλο» είπε και πρόσθεσε ότι «έτσι ανοίγει ο δρόμος και για την τεκνοθεσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα διαμορφωθεί στο μέλλον μία κοινωνία χαλαρών ηθών», εκτίμησε ο Κ. Κατσίκης και υποστήριξε ότι για το κόμμα του «μεγαλύτερη αξία έχει ο σεβασμός του ανθρώπου που απορρέει από την απόρριψη οποιοδήποτε θεσμού υποκατάστατου της οικογένειας».