Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 1η Απριλίου στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε ένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα,… με αφορμή την Πρωταπριλιά, είπε τα εξής:

«Ε, τώρα, τι να σας έλεγα τέτοια μέρα που είναι σήμερα. Αν έλεγα ότι βλέπουμε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας πίστευε κανείς και ο κόσμος θα το θεωρούσε πρωταπριλιάτικο. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι πολιτικές αυτών των κομμάτων που ήταν και κυβερνητικά κόμματα, έχουν κριθεί.

Δεν μπορεί ένα κόμμα που ως κυβέρνηση έχει ρημάξει τον κόσμο στην φορολογία, όταν ιδιωτικοποιεί το νερό, όταν υπάρχει ακρίβεια και ενεργειακή φτώχεια, όταν βάζουν τα κοράκια των τραπεζιτών να παίρνουν το σπιτάκι των φτωχών οικογενειών, όταν υπάρχουν αυτά τα ζητήματα, εμείς λέμε ότι δεν θα δείξουμε καμία ανοχή».

Ακόμη κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τις προσδοκίες που έχει για το ΚΚΕ στις εκλογές της 21 Μαΐου, ο κ. Κουτσούμπας ήταν ξεκάθαρος καθώς όπως είπε «επιδιώκουμε και βλέπουμε ότι θα είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!