Κάποιοι δημοσιογραφικοί κύκλοι παρουσίασαν σενάριο περί σύμπραξης του Νίκου Νικολόπουλου με τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες – Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος» απάντησε, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Με την ανακοίνωση της λίστας των 50 κομμάτων, υπήρξε φημολογία περί κοινής καθόδου στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά ο ίδιος τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά.

">

Τα σενάρια πυροδοτήθηκαν μετά την προσθήκη της λέξης Έλληνες και του εμβλήματος της ελληνικής σημαίας στο κόμμα του κ. Νικολόπουλου, ο οποίος κατέθεσε χθες την υποψηφιότητα του για συμμετοχή στις εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ονομάζεται «Εθνικό κόμμα Έλληνες».

Η προσθήκη έγινε χθες και ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως η ονομασία παραπέμπει σε άλλα πολιτικά κόμματα που χρησιμοποιούν την εθνικότητα όπως οι «Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες».

Επικεφαλής του επικρατείας είναι ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας και αντιπρόεδρος και επικεφαλής του εκλογικού αγώνα, ο πρ. βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Τα μεσάνυκτα της Τετάρτης έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Έτσι, συμμετοχή στις εκλογές δήλωσαν 38 κόμματα, 10 συνασπισμοί κομμάτων και 2 μεμονωμένοι υποψήφιοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!