Από την δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα μπροστά» ανακοινώθηκε ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδυναμία του Δήμου να προστατέψει τα περίπτερα και τους ανθρώπους των δημοτικών παρατάξεων που τα στελεχώνουν αποσύρει το σύνολο των προεκλογικών περιπτέρων από την πόλη.

Ο συνδυασμός «Η Γλυφάδα Μπροστά» καλεί τον δήμαρχο Γ.Παπανικολάου να αναλάβει τις ευθύνες του για το κύμα εγκληματικότητας που σαρώνει την Γλυφάδα.

Οι δημότες που θέλουν να ενημερωθούν μπορούν να το κάνουν είτε μέσω Διαδικτύου είτε προσερχόμενοι στο προεκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης στην Α.Παπανδρέου 92 και Βουλιαγμένης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» Τ.Γκουριώτης σε σχετική του δήλωση ανέφερε ότι:

«Είχαμε προειδοποιήσει για την εγκληματικότητα και την ανομία στην Γλυφάδα.’Ήδη οι εγκληματίες αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα αναγκάζοντάς μας να αποσύρουμε τα εκλογικά μας περίπτερα προκειμένου να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των πολιτών της Γλυφάδας που τα στελεχώνουν. Η Δημοκρατία πρέπει να αντιδράσει»

https://twitter.com/gkouriotis/status/1129006564369735680


Για όσους δεν θυμούνται ακολουθεί το βίντεο με τους «εορτασμούς» με την ρίψη εκατοντάδων βομβών μολότοφ στην Άνω Γλυφάδα από περιθωριακές ομάδες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=IBYQyTVT2RU

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!