Ο πρώην βουλευτής και γνωστός δημοσιογράφος Κ. Μπογδάνος επιχείρησε να νουθετήσει την βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία είχε την… ιδέα να επιτεθεί στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλο, κατηγορώντας τον για… προσυλητισμό!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, απευθύνθηκε σε μαθητές που παρακολουθούσαν από τα θεωρεία τη συνεδρίαση, λέγοντάς τους ότι μεγαλώνοντας πρέπει να είναι πατριώτες και καλοί χριστιανοί.

Τότε, η αριστερή βουλευτής τον διέκοψε, επισημαίνοντας του να σταματήσει να απευθύνεται στα παιδιά, θεωρώντας τα λεγόμενα του κ. Βελόπουλου «προσηλυτισμό».

Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον», γνωστή για την προώθηση της λεγόμενης πολιτικής ορθότητας και της woke κουλτούρας.

Ο πρώην βουλευτής της εξηγεί το αυτονόητο που κάποιοι φαίνεται πως σκοπίμως ξεχνούν, ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος ξεκινάει με επίκληση στην Αγία Τριάδα, συνεχίζει ορίζοντας την Ορθόδοξη Εκκλησία ως επίσημη θρησκεία του κράτους, ενώ επιβάλλει την καλλιέργεια της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των μαθητών.

Με λίγα λόγια αυτά που είπε η Τ.Κεφαλά ήταν μεγάλο «φάουλ» γιατί η καλλιέργεια της Ορθοδοξίας ΔΕΝ είναι προσηλυτισμός.

Και μέχρι να αλλάξει το Σύνταγμα δεν θα είναι ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">