Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κατερίνα Νοτοπούλου, επανέλαβε τη θέση της Κουμουνδούρου για «προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πρώτο κόμμα και τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό».

Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι «η ανάγκη του κόσμου είναι να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέφερε σε δηλώσεις της: «Προφανώς και επιμένουμε σε μια προοδευτική διακυβέρνηση, προφανώς με τον Αλέξη Τσίπρα με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα. Αυτή είναι και η ανάγκη του κόσμου, να απαλλαγεί από τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση αστάθειας. Ας σκεφτούμε τι συνέπειες θα έχει άλλη μια τετραετία Μητσοτάκη. Ο ελληνικός λαός θέλει να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση. Τη επόμενη των εκλογών, θα πρέπει τα κόμματα να τοποθετηθούν απέναντι στους πολίτες. Πιστεύω τις προοδευτικές συνεργασίες».

Ακόμα, η ίδια τόνισε πως «ακούγοντας κανείς τα κυβερνητικά στελέχη, κάποιος νομίζει ότι η Ν.Δ. ζει κάπου αλλού και ότι οι πολίτες δεν πείθονται από εξαγγελίες πως θα κάνει ό,τι δεν έκανε τόσα χρόνια».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυβερνήσει, έχει σχέδιο, εμπειρία, γνώση και έχουμε κάνει αυτοκριτική. Εμείς αυτό που λέμε είναι εμπιστοσύνη παντού. Από τις συστημικές δημοσκοπήσεις, πιστεύω περισσότερο τον κόσμο που περιμένει να φύγει αυτή η κυβέρνηση, η οποία ευθύνεται για πολλά πράγματα παρά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός κυβερνούσε χωρίς να ξέρει τίποτα από όσα συνέβαιναν» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!