Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, σχολίασε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

«Το “κόπι-πάστε” του κ. Τσίπρα καλά κρατεί, πρόκειται για αντιγραφή. Εμείς από τις αρχές Απριλίου καταθέσαμε ένα πρόγραμμα, το οποίο επικαιροποιήσαμε και παρουσιάσαμε την προηγουμένη εβδομάδα, με τίτλο “Όρθια Κοινωνία – Ζωντανή Οικονομία”. Είναι η απάντηση του Κινήματος Αλλαγής στην πανδημική κρίση. Επειδή η προηγούμενη πρόταση του κ. Τσίπρα “πήγε άπατη”, καθώς στηριζόταν σε ένα λεφτόδεντρο και οι πολίτες δεν το πίστεψαν, επανέρχεται αντιγράφοντας τα συνθήματα και το πνεύμα του δικού μας προγράμματος», ανέφερε ο κ. Βλάχος.

«Δεν μετράμε τις αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με το υποδεκάμετρο. Είμαστε μια προοδευτική, προγραμματική αντιπολίτευση, ένα ανάχωμα στο νεοφιλελευθερισμό και τις σκληρές πολιτικές της Κυβέρνησης. Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι εμείς καταθέσαμε ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, βασίζεται στην πικρή εμπειρία που έζησε ο χώρος μας, όταν όλοι ήταν απέναντι μας, αλλά κυρίως, σε ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στους εργαζόμενους», πρόσθεσε ο κ. Βλάχος, σημειώνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτό το δίμηνο η κ. Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής σταθήκαμε με αξιοπρέπεια, με ευθύνη. Όσα προτείναμε για την υγειονομική κρίση, ερχόταν μετά η Κυβέρνηση να τα υλοποιήσει.

Σχετικά με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την εργασία και την οικονομία ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι η Κυβέρνηση νομοθέτησε σχεδόν εν κρυπτώ το πάγωμα του κατώτατου μισθού και με την ΠΝΠ Βρούτση υλοποιεί το δόγμα «μισός μισθός για μισή δουλειά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Έρχονται τώρα να “πουλήσουν” το πρόγραμμα SURE για να επιδοτήσουν τη μερική απασχόληση, ενώ εμείς λέμε επιδοτήστε καλές, ολόκληρες – όχι μισές – θέσεις εργασίας στους κλάδους που πλήττονται», τόνισε ο κ. Βλάχος.