Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, μιλώντας την Κυριακή 28/5 στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών και των τομέων του κόμματος, τόνισε ότι «ζητώ από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα που εκπροσωπεί το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη».

Ο κ. Ανδρουλάκης, στη σκιά του εκλογικού αποτελέσματος της 21ης Μαΐου, υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει ο γνήσιος εκφραστής της κεντροαριστεράς, εμπνευστής των πραγματικών μεταρρυθμίσεων και εγγυητής των δημοκρατικών θεσμών και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Οι νίκες δεν χαρίζονται, αλλά κερδίζονται».

Μάλιστα, ανέφερε ότι «ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Με το βλέμμα στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε στη νέα γενιά της πατρίδας μας πως «πρωταρχικός μας αγώνας θα είναι να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που της αξίζουν» και ξεκαθάρισε ότι «δεν επιδιώκουμε να διαιωνίζουμε τα προβλήματα, μόνο και μόνο για να υπάρχουμε. Ούτε και διαμορφώνουμε παράλληλους κόσμους ευδαιμονίας με χρήματα των επόμενων γενεών, όπως κάνουν οι λαϊκιστές με τη γραβάτα για να κερδίσουν χρόνο στην εξουσία».

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «μια ανεξέλεγκτη κυβέρνηση και τα εκάστοτε συμφέροντα που τη στηρίζουν επενδύουν σε μία τοξική αντιπολίτευση». Προειδοποίησε πως «θα βρουν όμως απέναντί τους ένα θεσμικό, προοδευτικό προγραμματικό ΠΑΣΟΚ».

Όπως είπε, πρέπει «να πείσουμε ακόμη περισσότερους πολίτες ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη. Ότι είναι το όπλο των πολλών, για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο δίκαιη. Για να μπορούν να σχεδιάσουν με ασφάλεια το μέλλον τους σε έναν κόσμο αβέβαιο και ταραγμένο».

Εξήγησε πως «το ΠΑΣΟΚ θα είναι κάθε μέρα δίπλα σας.Η πολιτική μας προσπάθεια δεν θα εξαντλείται στο Κοινοβούλιο, αλλά θα συνεχίζεται καθημερινά σε κάθε πεδίο της κοινωνικής ζωής. Καθημερινές μάχες για μια καλύτερη ζωή με περισσότερες ευκαιρίες».

">
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!