Με την απαρίθμηση των αξόνων δράσης της κυβέρνησης, ξεκίνησε την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Ο πρωθυπουργός έβαλε προχτές τους άξονες δράσεις», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και παρέθεσε τους στόχους: Την «τάχιστη», όπως είπε, ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης, να ξεκινήσει η συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, την προσήλωση στα ζητήματα καθημερινότητας πολιτών.

Μιλώντας για το θέμα της ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, ο κ. Τζανακόπουλος διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση εκ μέρους της κυβέρνησης για παραχωρήσεις, ενώ αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα «δεν είναι πλέον παρίας» και χαρακτήρισε «σημαντικό μήνυμα στήριξης» την επίσκεψη Ομπάμα.

Κατόπιν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστρεψε τα βέλη του στη ΝΔ, λέγοντας ότι «δεν ενδιαφέρεται για την έξοδο από την κρίση». «Θέλει να δημιουργήσει αποσταθεροποίηση ζητώντας συνεχώς εκλογές. Θέλει η χώρα να σέρνεται ώστε να κερδίσει η ίδια». Αντίθετα, όπως είπε, «η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση του σχεδίου της και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!