Με φόντο τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί εναλλακτικού σχεδίου για τα Βαλκάνια, η κυβέρνηση επιλέγει εσκεμμένα να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μη ρίξει λάδι στη φωτιά.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Πάνος Καμμένος έρχεται σε διάσταση με τον Α.Τσίπρα καθώς ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο news247 όταν ερωτήθηκε για το εναλλακτικό σχέδιο Καμμένου επισήμανε με νόημα:

«Μέχρι στιγμής οι προτάσεις του κ. Καμμένου δεν έχουν τεθεί στο υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικό σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών». Με αυτά τα λόγια ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ουσιαστικά όσα είχε πει ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς στην πρόσφατη διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο, πως εξωτερική πολιτική κάνουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εξωτερική Πολιτική κάνει ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών. Οι άλλοι δεν είναι συναρμόδιοι. Ο κ. Καμμένος μιλάει ως αρχηγός ενός εκ των δύο κομμάτων όταν κρίνει ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί με βάση τις αρχές του κόμματός του», είχε πει στις αρχές του μήνα ο κ.Κοτζιάς.