Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την τιμή της φέτας που έχει απογειωθεί, αφού σύμφωνα με όσα είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει μια τιμή που της… αξίζει.

Ο Μητσοτάκης παραδέχτηκε το πρόβλημα της ακρίβειας, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το Market Pass ήταν… ανακούφιση για τους πολίτες: «Η λύση δεν είναι ένα Market Pass, το οποίο καλώς υπάρχει και προσφέρει μία ανακούφιση. Η δομική λύση στο πρόβλημα είναι η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, η οποία θα έρθει, σε συνδυασμό με μόνιμες αυξήσεις στα εισοδήματα και μόνιμες μειώσεις φόρων» ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

Για την εξωφρενική αύξηση των τιμών στα ελληνικά τυριά και ειδικά τη φέτα την οποία σκέφτονται διπλά και τριπλά να αγοράσουν οι καταναλωτές, ο Μητσοτάκης δήλωσε: «Τα προϊόντα μας, προφανώς και η φέτα μας, έχει ακριβύνει αλλά έχει πια τιμές οι οποίες είναι, θα έλεγα, αντίστοιχες ενός προϊόντος με ονομασία προέλευσης, γιατί η φέτα είναι εμβληματικό προϊόν. Και ενός προϊόντος που είναι, θα έλεγα, στην πρώτη γραμμή των εξαγωγών μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">