Η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα αύριο Τρίτη 3 Μαΐου στην Ηλεία.

Το κυβερνών κόμμα προεξόφλησε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τάξει τα πάντα στους πάντες σημειώνοντας πως «πλέον η παράσταση δεν μαζεύει θεατές».

Κάλεσε ωστόσο τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί τα εργοτάξια στην Πάτρας-Πύργου. «Γιατί; Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε προσφέρει ως εργολαβικό αντάλλαγμα στον τότε εκλεκτό του, τον κ. Καλογρίτσα» όπως σημειώνει η ΝΔ για να καταλήξει: «Ας αποφύγει όμως τις υποσχέσεις, γιατί οι πολίτες μόλις ακούν τα «θα» του, ασυναίσθητα βάζουν το χέρι στην τσέπη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ηλεία

«Αύριο από την Ηλεία ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επαναλάβει την ίδια, χιλιοπαιγμένη παράσταση: να τάζει τα πάντα στους πάντες. Η μεγάλη διαφορά με το παρελθόν είναι ότι η χώρα πλήρωσε ακριβά αυτό το εισιτήριο και πλέον η παράσταση δεν μαζεύει θεατές.

Το μόνο χρήσιμο που μπορεί να κάνει ο κ. Τσίπρας αύριο στην Ηλεία είναι να επισκεφθεί τα εργοτάξια του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος και να δει τα έργα που προχωρούν με ταχύτητα. Πρόκειται για εκείνο το έργο που δεν προχώρησε ούτε ένα μέτρο επί των καταστροφικών ημερών του. Γιατί; Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε προσφέρει ως εργολαβικό αντάλλαγμα στον τότε εκλεκτό του, τον κ. Καλογρίτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας αποφύγει όμως τις υποσχέσεις, γιατί οι πολίτες μόλις ακούν τα «θα» του, ασυναίσθητα βάζουν το χέρι στην τσέπη».