Σε ένα σημείο καμπής βρίσκεται η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθώς βλέπει ότι σε καθημερινή βάση πλέον πέφτουν τα ποσοστά της. 

Οι συστημικές δημοσκοπήσεις που είδαν το «φως» της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα δείχνουν ότι τον τελευταίο μήνα η ΝΔ έχει χάσει περίπου 3% και πλέον βρίσκεται περίπου στο 28%, ενώ η διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται περίπου στο 7-8%, όταν πριν από έναν μήνα ήταν πάνω από το 10%.

">

Βεβαίως θα πρέπει να τονιστεί εκ νέου ότι τα συγκεκριμένα ποσοστά είναι… «διορθωμένα» προς τα πάνω, αφού στην πραγματικότητα η Νέα Δημοκρατία έχει πέσει πλέον κάτω από το 25% (βρίσκεται κοντά στο 23-24%), κάτι που επιβεβαιώνεται από αρκετές πηγές.

Στο Μαξίμου έχουν μια κρίσιμη απόφαση να πάρουν και μάλλον όπως όλα δείχνουν την έχουν πάρει ήδη. Εκλογές τον Μάιο για να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται ή αποδοχή της κατάστασης και της φθοράς που θα έχει υποστεί μέχρι να γίνουν τελικά οι εκλογές. 

Οι Βρυξέλλες, όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr, έδωσαν εντολή προς το Μαξίμου να μην γίνουν οι εκλογές τον Μάιο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία και θεωρούν ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή για να υπάρξουν τόσο ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.