Ο Πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος στην τηλεοπτική καθημερινή βραδινή εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ» τοποθετήθηκε στο θέμα της απομάκρυνσης του Παύλου Πολάκη.

">

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

Ο Τσιπρας έδωσε διαπιστευτήρια στο «σύστημα…» και έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΞΟΥΣΙΑ θέλοντας να εξουδετερώσει τον πολιτικο εκβιασμό Μητσοτάκη «περί αυτοδυναμίας»

Με «κεντρώο προφίλ»-που πάει με όλα- είναι τώρα έτοιμος για όλα τα σενάρια …Πρόθυμος ακόμα και για μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. Συνειδητά και οριστικά απεμπόλησε ο ΣΥΡΙΖΑ τον ριζοσπαστικό του χαρακτήρα.Το έργο της «παραγκώνισης» το έχω ζήσει προσωπικά !!!

Σας υπενθυμίζω ότι ως ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ,που απο την πρώτη ημέρα μου εμπιστεύθηκε ο Κώστας Καραμανλής .Μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και των καταγγελιών κάθισαν στο σκαμνί του κατηγορουμένου σχεδόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ πλην ενός …

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ...

Ένας εξ’αυτων μάλιστα, ο μεγαλοεργολάβος κ.Μπομπολας, Εκδοτης και ιδιοκτήτης ΜΜΕ (ΕΘΝΟΣ- ΜEGAκ.α.) , καταδικάστηκε με πολύμηνη φυλάκιση !

Στην κυβέρνηση όμως της «πρώτης φοράς Καραμανλή»ο γραμματεας σκανδάλων έμεινε εκτός και εστάλη μακρυά … μακρυά … να μην ενοχλεί.