Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ήμουν Παναθηναϊκός, αλλά έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι».

Συγκεκριμένα, η συζήτηση ξεκίνησε με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το πράσινο σακάκι της, με την Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά χαριτολογώντας πως ντύθηκε «γήπεδο Βοτανικού», ενώ όταν ερωτήθηκε αν είναι Παναθηναϊκός, απάντησε «Ήμουν, αλλά έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι. Ήταν υποχρεωτικό έπρεπε να γίνω Πανιώνιος».

«Υπάρχει η φράση “κόμμα αλλάζεις αλλά όχι ομάδα”» της είπε ο παρουσιαστής με την Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά «τι να κάνω ήταν μεγάλος έρωτας».

«Πήγαινα και γήπεδο. Την πρώτη φορά που πήγα τρόμαξα γιατί ήταν οι “Πάνθηρες” σε ένα κλουβί και φώναζαν συνθήματα που δεν καταλάβαινα και μετά κάποιος μου λέει “κυρία Ντόρα δεν είναι για σένα μην ανησυχείς για τον διαιτητή είναι”».

«Ο Πανιώνιος είναι πολύ ωραία ομάδα, έχει τώρα κάποια προβλήματα αλλά θα τα λύσουμε» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη ολοκληρώνοντας τη συζήτηση για τα κυανέρυθρα αισθήματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!