Μετά από τις πρόσφατες διπλές εκλογές που το αποτέλεσμα τους απέδωσε την πολιτική κυριαρχία στην Νέα Δημοκρατία, η ελληνική κοινωνία δεν έχει να περιμένει κανένα πραγματικό μέτρο ανακούφισης από την ΔΕΘ, διότι απλούστατα η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να «χαϊδέψει» τους πολίτες έχοντας τον φόβο κάποιας εκλογική συρρίκνωσης.

">

Οι επόμενες εκλογές εντός συγκλονιστικού απροόπτου απέχουν μία τετραετία και έτσι το μόνο που θα δουν οι πολίτες είναι… μεταρρυθμίσεις.

Μόνο που παγκοσμίως μεταρρυθμίσεις συνήθως πονάνε τους πολίτες γι’ αυτό κι ονομάζονται έτσι για να μην καταλάβουν τι είναι αυτό που θα τους έρθει.

Ταυτότητες, μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό σύστημα, περιορισμός των μετρητών και Προσωπικός Αριθμός αναμένονται μεταξύ άλλων να ανακοινωθούν στην φετινή ΔΕΘ.

Λιγότερα μετρητά

Δέσμη μέτρων για την χρήση των ψηφιακών εργαλείων και τον περιορισμό των μετρητών θα νομοθετηθούν αμέσως μετά τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ ώστε να υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα στη μάχη για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.