Η υπόθεση Α.Γεωργούλη ίσως να είναι μία μεγάλη «φούσκα» καθώς ο ευρωβουλευτής είχε πολύμηνη ερωτική σχέση με Ελένη Χρονοπούλου όταν και την διέκοψε για να συνάψει μία καινούρια σχέση με μία Ιταλίδα.

Αφού ο Α.Γεωργούλης προχώρησε την ζωή του τότε η στενή συνεργάτιδα του Ν.Ανδρουλάκη τον κατήγγειλε για «βιασμό και ξυλοδαρμό»! Αυτό αναφέρουν όλες οι συγκλίνουσες πηγές, αλλά και τα ίδια τα γεγονότα,

Πώς είναι δυνατόν να περάσουν τρία χρόνια από αυτή την υπόθεση και να μην έχει φτάσει στην δημοσιότητα, έστω από την πλευρά της καταγγέλλουσας;

Δεν μιλάμε για μερικές εβδομάδες ή έστω μήνες. Μιλάμε για τρία ολόκληρα χρόνια. Η ίδια, δε, όπως προαναφέραμε είχε ερωτική σχέση με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος μετά τα έφτιαξε με μια… Ιταλίδα!

Θυμίζουμε την περίπτωση της καταγγελίας κακοποίησης της νεαρής κοπέλας την πρωτοχρονιά του 2022 στην Θεσσαλονίκη που θεωρήθηκε «θέατρο» του θύματος, γιατί δεν πήγε την ίδια ημέρα να το καταγγείλει!

">

Και μετά από… τρία χρόνια οι βέλγικες αρχές έχουν καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο αίτημα άρσης της ασυλίας του και το θέμα έχει παραπεμφθεί στο νομικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα βήματα.