Οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που ερευνά το σκάνδαλο υποκλοπών, συνεχίστηκαν με την εξέταση του Προέδρου της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστου Ράμμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ράμμος φέρεται να είπε ότι από την έρευνα που έχει πραγματοποιήσει η ΑΔΑΕ μετά από καταγγελίες πολιτικών προσώπων των 6 κοινοβουλευτικών κομμάτων περι παρακολούθησής τους, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ύποπτο εύρημα ούτε για νόμιμες επισυνδέσεις ούτε για το Predator – διευκρινίζοντας πως εκκρεμεί η ολοκλήρωση του ελέγχου για τις καταγγελίες του κ. Κυριάκου Βελόπουλου.

Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Ράμμος φέρεται να είπε στα μέλη της επιτροπής πως δεν μπορεί να διευκρινίσει τον ακριβή χρόνο καταστροφής του φακέλου Ανδρουλάκη ούτε καν να ενημερώσει για το αν ο φάκελος έχει καταστραφεί.

«Δεν μπορώ ειλικρινά να γνωρίζω αν έχει καταστρέφει ο φάκελος Ανδρουλάκη» φέρεται να είπε με βουλευτές της πλειοψηφίας να καταγγέλλουν διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρονταν σε διαβεβαιώσεις του Προέδρου της ΑΔΑΕ περί βέβαιης καταστροφής του φακέλου Ανδρουλάκη.

Πέραν αυτών ο κ. Ράμμος φέρεται να είπε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή δεν έχει λάβει καμία καταγγελία για εταιρείες που εμπορεύονται λογισμικά παρακολούθησης όπως η Intellexa.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία αποφάσισε να εξετάσει τους εκπροσώπους της εταιρείας Intellexa δια αλληλογραφίας καθώς η επιτροπή ενημερώθηκε ότι η μόνιμη κατοικία των συγκεκριμένων προσώπων βρίσκεται στο εξωτερικό.