Ένα απρόοπτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκπομπής του ΣΚΑΪ, καθώς την ώρα που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Ζαχαριάδης, αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη τα φώτα στο στούντιο έσβησαν!

«Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης…» περιέγραφε όταν ξαφνικά τα φώτα έσβησαν. Αμέσως οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασαν με χιούμορ την περίεργη… σύμπτωση.

">

«Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;» του είπαν γελώντας, με την παρουσιάστρια να προσθέτει «μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε». «Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι φωτεινό» πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου, καθώς τα φώτα στο στούντιο που βρισκόταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ο.Κωνσταντινόπουλος, έμειναν ανοιχτά.

«Μας έτυχε και αυτό» σχολίασε γελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι «ήταν σύνθετο μιλούσατε για Μητσοτάκη εσείς ο ΣΥΡΙΖΑ, και έπεσε μαύρο και στους δύο. Σας το ξαναλέω, ΠΑΣΟΚ».