Το καφεδάκι του απολάμβανε στο Κολωνάκι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε, μετά τις ειρωνείες του για τους αστυνομικούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Να θυμίσουμε πως σήμερα το πρωί εξαπέλυσε επίθεση στους αστυνομικούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 λόγω φοβίας.

">

Όπως είπε με περίσσεια ειρωνεία: «Αυτός ο άνθρωπος (…), το χρυσό μου(…), φοβάται μην πονέσει το μπρατσάκι;» αναρωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας πως δεν μπορεί να ακούει από αστυνομικό που η δουλειά του είναι να πιάσει το όπλο, να φοβάται το εμβόλιο».

Κάποιος να του πει ότι τίθεντο σε αργία, όπως κατά τρόπο απαράδεκτο και ντροπιαστικό για τη Δημοκρατία μας έχουν τεθεί οι υγειονομικοί, οι αστυνομικοί που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. ο ίδιος δε θα μπορούσε να καθίσει ούτε δευτερόλεπτο ασφαλεία και να απολαμβάνει το καφέ του στη σημερινή λιακάδα της πόλης.

Το γιαούρτωμα στην καλύτερη περίπτωση ή η ληστεία θα ήταν ένα από τα ενδεχόμενα από τα οποία θα αντιμετετώπίζε αν δεν υπήρχαν αυτοί οι δεκάδες χιλιάδες ανεμβολίαστοι αστυνομικοί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!