Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω νέου πανδημικού κύματος και οι εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους αναμένεται να ματαιωθούν, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προκαλεί εκ νέου με τον τρόπο με τον οποίο σκορπά τα χρήματα των φορολογούμενων.

Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει την εκδήλωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μια τροποποίηση. Θα γίνει έξω από το θέατρο Λυκαβηττού, στο πάρκινγκ!

Χωρίς την συμμετοχή κοινού, θα στηθεί υπαίθρια σκηνή με βελούδινες κουρτίνες, πολυελαίους και φωταψίες. Παρόντες θα είναι ο δήμαρχος και ο Σάκης Ρουβάς που θα τραγουδήσει για μόλις… 17 λεπτά!

Το παράδοξο είναι πως η συγκεκριμένη φιέστα θα κοστίσει 215 χιλιάδες ευρώ… και μάλιστα το όλο σκηνικό έγινε με απευθείας ανάθεση, χωρίς πρόσκληση ενδιαφέροντος και χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η αμοιβή του καλλιτέχνη.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, που θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να το μεταδίδει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έλευση του νέου έτους στην Αθήνα θα έχει και πυροτεχνήματα, που πολύ αμφιβάλλουμε εάν φτάνουν το τεράστιο αυτό ποσό για τις μέρες που διανύουμε και χωρίς την παρουσία κοινού!