Ενώπιον ενός ακόμη εξαιρετικά  σοβαρού σκανδάλου  βρίσκεται αντιμέτωπη η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, ένα  σκάνδαλο που φαίνεται ότι ξεπερνά όλα τα άλλα.

Αφορά τον γιο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

Σύμφωνα με αυτή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το 2021  σε παρέα νεαρών στο Μαρούσι βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών. Στην παρέα αυτή ήταν και ο υιός του Τ. Θεοδωρικάκου.

Στην συνέχεια και όπως καταγγέλλει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ  -σύμφωνα με την εφημερίδα  Documento-  ο οποίος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθεί ελεύθερο, το μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου.

">

Το pronews.gr έχει προσεγγίσει το όλο θέμα προσεκτικά και με την απαραίτητη ευαισθησία καθώς πρόκειται για ένα θέμα που αφορά οικογενειακή υπόθεση, αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν αποδείξεις και η υπόθεση λαμβάνει πολιτικές διαστάσεις μετά τις καταγγελίες του ανώτατου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ για άνωθεν παρεμβάσεις.