Μπορεί να έχουν περάσει είκοσι χρόνια από την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της σειράς «Σαββατογεννημένες», ωστόσο η… προφητεία του «Χοσέ» (Γιώργος Καπουτζίδης) για το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, έρχεται ξανά στην επιφάνεια με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

Στο απόσπασμα που αναπαράγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο «Χοσέ» ρωτά με καχυποψία τη «σενιόρα Σούλα», την οποία υποδύεται η Ράνια Σχίζα, πού βρήκε η Ελλάδα τα λεφτά για να κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες.

">
@marinavas4 τόσο μπροστά.. #fy #savvatogennimenes #jose #kalatrava #χοσε #σαββατογεννημενες #οακα #greektv ♬ πρωτότυπος ήχος – Marina Vasilaki

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», συνεχίζει και ακολουθεί η επόμενη απορία: «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;», προκαλώντας την οργή της «Σούλας».

Πολλοί από εκείνους που αναδημοσίευσαν το βίντεο στο Twitter, σχολίασαν, μεταξύ άλλων: «Τα είχε πει ο Καπουτζίδης», «Τόσο μπροστά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!