Μια μεγάλη ήττα υπέστη για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με τα exit poll δεν αναμένεται να έχει πάνω από 20%. 

">

Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις για παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα κληθείσα να σχολιάσει αν και κατά πόσο η ηγεσία του κόμματος ευθύνεται για το δυσάρεστο αποτέλεσμα και αν τίθεται θέμα αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα, η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν η νίκη ή η ήττα θέμα ατομικής ευθύνες, αλλά μόνο συλλογικής.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρωταγωνιστήσει στις διαδικασίες για το πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα», είπε από την πλευρά του ο Αλέξης Χαρίτσης.

Παρόμοιες είναι και οι δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι θα συνεδριάσει στο μέλλον το κόμμα και θα δει το πώς θα πορευτεί.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε από το σπίτι του, όπως κάνει κατά παράδοση, τα αποτελέσματα των exit polls

Στην Κουμουνδούρου, αντίθετα, βρίσκονταν η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, η γραμματεας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και ο γραμματέας της εκλογικής επιτροπής, Διονύσης Τεμπονερας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, η παγωμάρα στα πρόσωπα όσων παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα από τη γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής…