Ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας είναι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης λόγω της καταγγελίας του, περί επίθεση από αγνώστους με γιαούρτια. 

Μια επίθεση που έλαβε χώρα σε εστιατόριο, την ώρα που έτρωγε με την οικογένειά του, κάτι που οδήγησε ορισμένους χρήστες του Twitter να θυμηθούν τα όσα ζούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, εν μέσω πανδημίας Covid-19.

Τότε που για να μπει κάποιος σε έναν εσωτερικό χώρο χρειαζόταν να έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και βλέπαμε σερβιτόρους σε ρόλο… «αστυνομικού» να ελέγχουν πιστοποιητικά.

Ο Θάνος Πλεύρης έλεγε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του στον -πάντα φιλόξενο για την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη- ΣΚΑΪ ότι «μέσα στην επιτροπή ήταν κυρίαρχη θέση, ότι θα πρέπει πλέον οι ανεμβολίαστοι να μην μπορούν ούτε σε εξωτερικούς να πηγαίνουν χωρίς πιστοποιητικό… και πως θα εξεταστεί πάλι το θέμα των ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ των εμβολιασμένων».

Κάτι που φυσικά εφαρμόστηκε για ένα αρκετά μεγάλο σημαντικό διάστημα, με τους ανεμβολίαστους να μην μπορούν να μπουν σε εστιατόρια και καφετέριες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!