Πανδαιμόνιο δημιουργήθηκε στην αίθουσας της Βουλής σήμερα την ώρα που πήρε εκ νέου τον λόγο επί της πρότασης δυσπιστίας η Ζ.Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, ζήτησε τον λόγο για λίγα λεπτά ωστόσο στην πορεία προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ αλλά και του προεδρεύοντος Θανάση Μπούρα.

Βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων που έχουν δημοσιοποιηθεί ποιος πιστεύετε ότι ευθύνεται για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα;

  • ISIS (3%, 530 Votes)
  • ISIS, ΗΠΑ, Βρετανία και Ουκρανία (92%, 15.530 Votes)
  • Προβοκάτσια ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (4%, 737 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.797

Loading ...

Επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για το έγκλημα των Τεμπών ενώ ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να εξηγήσει γιατί έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής και τι συζήτησε με τον πρωθυπουργό.

Κάποια κίνηση που έκανε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα μιλήσει σε λίγο, ενόχλησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία άρχισε να κάνει παρατηρήσεις. Από τα υπουργικά έδρανα εξεγέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και πολλοί βουλευτές της ΝΔ.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαπραγματευόταν επί αρκετή ώρα με το προεδρείο για το χρόνο της ομιλίας της. Και όταν ο κ. Μπούρας παρέθεσε τους χρόνους ομιλιών των άλλων πολιτικών αρχηγών αντέδρασε λέγοντας: «Δείξατε ανοχή σε όλους και σε μένα σας έπιασε ο πόνος του χρονομέτρου, ενώ γίνεται από κάτω αυτό το αίσχος; Ντροπή σας» είπε προς το προεδρείο και αποχώρησε εκνευρισμένη από το βήμα της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!