Επίθεση στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα έκανε η Ματίνα Παγώνη μετά τις εκλογές της ΕΙΝΑΠ. 

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Mega υποστήριξε εμμέσως πλην σαφέστατα ότι παραλίγο να χάσει τις εκλογές στην ΕΙΝΑΠ εξαιτίας της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας και της τροπολογίας για την άρση της μονιμότητας των γιατρών του ΕΣΥ με τη συμπλήρωση πενταετίας.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη η Ματίνα Παγώνη είπε ότι «περάσαμε μια δύσκολη νύχτα» αναφερόμενη στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ ενώ στην ερώτηση για ποιο λόγο η Μίνα Γκάγκα προχώρησε σε αυτή την τροπολογία που προκάλεσε σάλο στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ιδιαίτερα ενοχλημένη ανέφερε «αυτά θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν έρθει η ώρα. Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Θα τα πω εκεί που πρέπει».

Η Μ.Παγώνη ευχαρίστησε από την άλλη τον Θάνο Πλεύρη και τον Νικήτα Κακλαμάνη που έδωσαν ερμηνευτική και τοποθετήθηκαν στη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Μίνα Γκάγκα υπερασπιζόμενη την τροπολογία περί άρσης της μονιμότητας δια της πλαγίας οδού υποστήριξε ότι «Με τη διάταξη δίνουμε πέντε χρόνια το δικαίωμα σε γιατρούς να εργαστούν, για να δούμε στο τέλος πόσο καλός είναι και να αξιολογηθεί για την εργασία του. Ταυτόχρονα, τα αυξημένα μόρια που παίρνει τον ενισχύουν στην επαναπροκήρυξη της θέσης».