Σάλος έχει ξεσπάσει με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο οποίος φέρεται να υπέβαλε ως διδακτορικό προϊόν… λογοκλοπής!

Θέση για τις αποκαλύψεις πήρε και ο καθηγητής Θεόδωρος Λύτρας, ο οποίος τονίζει σκωπτικά ότι «στις σοβαρές δημοκρατίες λογοκλοπή από πολιτικό οδηγεί σε παραίτηση».

Αναλυτικά η ανάρτηση του

«ΔΕ γνωρίζω αν ο κ.Πατούλης έχει κάνει λογοκλοπή, ξέρω όμως με απόλυτη σαφήνεια 3 πράγματα: Στις σοβαρές δημοκρατίες, λογοκλοπή από πολιτικό οδηγεί σε παραίτηση.

Η εκτεταμένη λογοκλοπή είναι κάτι αντικειμενικό και απλό να τεκμηριωθεί. Βάζεις τα κείμενα δίπλα δίπλα και τα αντιπαραβάλλεις. Δε χωρούν “ερμηνείες”, συμπάθειες ή αντιπάθειες. Η λογοκλοπή δεν είναι ακαδημαϊκά ανεκτή ΟΥΤΕ στο γενικό μέρος μιας διατριβής. Δεν αποτελεί υπερασπιστική γραμμή το “δεν έκανα λογοκλοπή στο ειδικό μέρος, παρά μόνο στο γενικό”.

Αυτά στο @EuropeanUniCy (κ σε κάθε σοβαρό πανεπιστήμιο) δεν “περνάνε”. Συνεπώς αναμένω με ενδιαφέρον να δω πως θα κινηθεί κ τι θα απαντήσει το ΕΚΠΑ. Διότι τα επόμενα βήματα κρίνουν τόσο το κύρος του ιδρύματος όσο κ την ποιότητα της ελληνική δημοκρατίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!