Στις 7,5 μονάδες με αναγωγή επι των εγκύρων καταγράφει την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ η μέτρηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Skai.

Η διαφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία παρέμεινε σταθερή σε σχέση με τον Σεπτέμβριο – στις 11 μονάδες. Αμετάβλητη και η παράσταση νίκης,  στις 30 μονάδες υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία το 2015 τον Σεπτέμβριο στις εκλογές έδινε ντέρμπι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία για την πρωτιά στις εκλογές με την διαφορά των δύο κομμάτων στο 1% και τα αποτελέσματα να δίνουν πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με 35,46% και τη ΝΔ στο 28,09% δηλαδή όπως δίνει και σήμερα διαφορά 7,5% αλλά από την ανάποδη!

Σημειώνεται ότι όλα τα  κόμματα της Βουλής πλην ΚΚΕ εμφανίζουν απώλειες στην πρόθεση ψήφου – καθώς διαπιστώνεται μία μικρή αποσυσπείρωση μετά από το οριστικό ξεκαθάρισμα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και η ατμόσφαιρα δεν έχει πλέον προεκλογικά χαρακτηριστικά: η ΝΔ χάνει μία μονάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ μισή όπως και το ΠΑΣΟΚ. Μισή μονάδα είναι το κέρδος του ΚΚΕ, ενώ απώλεια μισής μονάδας έχουν τόσο η Ελληνική Λύση, όσο και το ΜεΡΑ25, που μένει στο 2,5% και με την αναγωγή επί των εγκύρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 70% μετρήθηκε η συσπείρωση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο 65% εμφανίζεται η συπείρωση του ΠΑΣΟΚ, ενώ αυξήθηκε κατά μία μονάδα το ποσοστό των αναποφάσιστων.  Σημειώνεται ότι πάν από ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από 4 στους 10 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ  και 7 στους δέκα ψηφοφόρους της ΝΔ επιθυμούν να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εθνικές κάλπες.