Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε με μία ανάρτηση στο Twitter το ερώτημα που έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον Πρωθυπουργό για το θέμα διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει δίκιο. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να έχει λιγότερα δικαιώματα», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τα ερωτήματα που έθεσε στον πρωθυπουργό ο Γιώργος Καπουτζίδης σε χθεσινή ομιλία του σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν με το σύμφωνο συμβίωσης και ταυτότητα φύλου. Είναι πια ώριμο να ολοκληρωθούν», συμπλήρωσε ο Α. Τσίπρας και δεσμεύτηκε ότι «στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους».

Υπενθυμίζεται πως κατά την παρέμβασή του στην εκδήλωση με θέμα «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων.

Μεταξύ άλλων, είπε πως θέλει να θέσει στον πρωθυπουργό την εξής ερώτηση: «Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ’ αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου;». Και πρόσθεσε, χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!