Μετά τη πολύ πετυχημένη συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο όμιλος πολιτικού προβληματισμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2016» στο ξενοδοχείο CARAVEL την Τετάρτη 05 Οκτ. 2016, έχουν αρχίσει οι εσωκομματικοί προβληματισμοί ενόψει συνεδρίου. Σε μια εποχή που το κόμμα βάλλεται από παντού, η πολύ πετυχημένη συγκέντρωση της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 2016 συνιστά αδιαμφισβήτητα ένα αξιοπρόσεκτο πολιτικό γεγονός.

Η δομή του ομίλου από απλά μέλη και η επιτυχία της συγκέντρωσης, στην οποία ας σημειωθεί βρίσκονταν πάνω από 250 εκλεγμένοι σύνεδροι, ίσως σηματοδοτεί εξελίξεις στο επικείμενο συνέδριο και στην εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής. Πολλοί θεωρούν ότι η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2016 ανοίγει το δρόμο για ένα ανοιχτό κόμμα, ένα κόμμα μελών, που αποτελεί και επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα, όπως ο ίδιος άλλωστε έχει τονίσει σε αρκετές τοποθετήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη τελευταία μάλιστα Κ.Ε. ο πρωθυπουργός επισήμανε την κομματική αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να αντιστοιχηθεί στη κοινωνία και να υπερασπιστεί το κυβερνητικό έργο. Η παρουσία μάλιστα και τριών βουλευτών, εκ των οποίων ο ένας ήταν ομιλητής, δείχνει ότι η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2016, θα παίξει δυναμικό ρόλο στις τρέχουσες κομματικές, αλλά και πολιτικές εξελίξεις.