Ο Γιώργος Αυτιάς προχώρησε σε μια διαστρέβλωση των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη για την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ άφησε υπονοούμενα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δήθεν έχει ζητήσει αποστρατικοποίηση των νησιών. «Ζητάει αποστρατικοποίηση (σ.σ. ο αρχηγός του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας) των νησιών. Είχε μιλήσει κάποιος εδώ στην πατρίδα μας περί αποστρατικοποίησης των νησιών;» ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον δημοσιογράφο Νίκο Ελευθερόγλου που ήταν στο πλατό, να απαντάει – προφανώς σε συνεννόηση με τον παρουσιαστή: «Και προσφάτως κιόλας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη που έδωσε στον κύριο Χατζηνικολάου».

Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ξεκάθαρος κατά τη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αποστρατικοποιεί τα νησιά της και να στέλνει εξοπλισμό στην Ουκρανία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει εξοπλισμός ο οποίος έχει μεταφερθεί προς την Ουκρανία και υπάρχει εξοπλισμός ο οποίος δεν θα έχει αντικατάσταση σε μερικά νησιά. Να το κοιτάξουμε αυτό στο επόμενο διάστημα, αν θέλετε. Το έχει αναδείξει και ο κ. Αποστολάκης και είναι κάτι το οποίο εμάς βρίσκει ως κόκκινη γραμμή σε οποιοδήποτε διάλογο με την Τουρκία».