Συνεχίζεται σήμερα η διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η οποία ολοκληρώνεται το απόγευμα με την ψηφοφορία για το Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης, ενώ το κλίμα παραμένει τεταμένο στο κόμμα.

Σύμφωνα με κύκλους κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου το πρωί του Σαββάτου, με την κλήση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να μένει αναπάντητη.

«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο» αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Νωρίτερα η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε ότι αρνήθηκε να απαντήσει τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη χθες το πρωί, πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», ανέφερε σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!