Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαιτίας των πληροφοριών που θέλουν τη «μετακόμιση» των ελικοπτέρων της 3ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ από το Στεφανοβίκειο της Θεσσαλίας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Κρίσιμα ερωτήματα για το Στεφανοβίκειο», ο Τομέας Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως η βάση όπου έχει την έδρα της η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) παραμένει ακόμη «θαμμένη» κάτω από τα νερά της λίμνης Κάρλα, τονίζοντας πως «καταστράφηκε κυριολεκτικά μια βάση ελικοπτέρων, κόσμημα των Ενόπλων Δυνάμεων, απολύτως απαραίτητη για αποτελεσματική εθνική άμυνα. Απώλειες πανάκριβων και δυσαναπλήρωτων ελικοπτέρων. Καμία ενημέρωση, συγκάλυψη και τελικά ουδείς υπεύθυνος».

Σημειώνει δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είχε θέσει τα κρίσιμα ερωτήματα στις αρμόδιες επιτροπές, ως όφειλε θεσμικά» και καταλήγει υπογραμμίζοντας τα εξής: «Αν η κυβέρνηση δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει στην αξιωματική αντιπολίτευση ας απαντήσει στον ελληνικό λαό για την κατάσταση που επικρατεί στο Στεφανοβίκειο, τις υλικές απώλειες, το κόστος αποκατάστασης, την ταλαιπωρία του προσωπικού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!