Ο πρόεδρος της Βουλής, Κ.Τασούλας προσπαθώντας να δικαιολογήσει το φιάσκο και το όνειδος σήμερα, όπου ο επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος, Β.Ζελένσκι, επίσημος προσκεκλημένος του Κ.Μητσοτάκη, έβαλε να μιλήσει στους Έλληνες βουλευτές ένας… νεοναζί του Τάγματος Αζόφ, μίλησε για «αδυναμία ελέγχου του βίντεο» καθώς αυτό δήθεν δεν γνώριζαν το περιεχόμενο

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «αχρείαστη και άστοχη», την εμφάνισή του, υπογράμμισε όμως ότι πρέπει να μείνουμε στην μεγάλη εικόνα, η οποία είναι η εμφάνιση του Ζελένσκι.

Δεν είχαμε ενημέρωση για το περιεχόμενο των βίντεο που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του Ουκρανού προέδρου στην ελληνική βουλή, εξηγούσαν νωρίτερα  πηγές κοντά στον Πρόεδρο της Βουλής μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Όπως ανέφεραν, ευθύνη είχε η εταιρία που ήταν υπεύθυνη για όλη την σύνδεση με την Ουκρανία και οι ίδιοι πάτησαν  το play για το βίντεο.

Η ίδια εταιρεία ήταν υπεύθυνη και για τους μεταφραστές καθώς η Αθήνα δεν μπόρεσε να βρει μεταφραστή που να μπορεί να μεταφέρει απευθείας από τα ουκρανικά στα Ελληνικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε, το σημαντικό ιστορικό γεγονός είναι ότι ο Ζελένσκι αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα του, στην ελληνική βοήθεια και την ομογένεια.