Με καταστρεπτικές πυρκαγιές να κατακαίουν το Εθνικό Πάρκο στη Δαδιά, μια ανείπωτη οικολογική καταστροφή, την Ηλεία στα Κρέστενα, τη Λέσβο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας το κλίμα στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν χαλαρό.

Η  δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή τη συμπλήρωση 48 ετών από την πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, καλά κρατεί ακόμη και οι πολιτικοί σε χαλαρό κλίμα απολαμβάνουν  τη δροσιά των κήπων του Μεγάρου.

Η φετινή δεξίωση που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου περιλαμβάνει διευρυμένη λίστα προσκεκλημένων και έντονη εκπροσώπηση από την «Κοινωνία των πολιτών».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε, τους πολιτικούς αρχηγούς, μέλη της κυβέρνησης και της Βουλής, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους, αλλά και εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και φορέων με ιδιαίτερη κοινωνική δράση και προσφορά.

Στον Έβρο όμως, τη Λέσβο και την Ηλεία όλα έχουν γίνει κάρβουνο και αναβλύζουν στάχτη και η ΠτΔ δεν αναφέρθηκε καθόλου στην εθνική αυτή τραγωδία που βιώνει ο τόπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!