Πριν από περίπου 8 μήνες, και συγκεκριμένα, τον περασμένο Σεπτέμβρη, ένας Κινέζος άνδρας, έχασε το κινητό ενώ κωπηλατούσε στον ποταμό Γου, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Στις αρχές Μάη, έλαβε ένα πακέτο μέσα στο οποίο βρήκε το iPhone του σε τέλεια κατάσταση, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Όπως ανέφερε ο Κινέζος τουρίστας, έκανε κανό παρέα με ένα φίλο του και μόλις έφτασε στην ακτή κατάλαβε πως είχε χάσει το κινητό του, που είχε σε μια αδιάβροχη πλαστική σακούλα.

«Πίστευα ότι δεν θα το έβρισκα ποτέ ξανά. Είχε πέσει στο νερό και ο ποταμός ήταν πολύ ορμητικός», ανέφερε ο νεαρός Κινέζος.

Είχε σχεδόν ξεχάσει την ιστορία όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από ένα ντόπιο ψαρά στην περιοχή, που είχε βρει το τηλέφωνό του, όταν η στάθμη του νερού έπεσε.

Ο ψαράς είχε βρει την κάρτα του τουρίστα στην θήκη του κινητού κι αποφάσισε να του τηλεφωνήσει για να του στείλει το χαμένο κινητό.

«Πρόκειται να επισκεφτώ ξανά τον ποταμό Γου φέτος και θα πιω μερικά ποτηράκια με τον ψαρά», ανέφερε ο Κινέζος τουρίστας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ARYNEWSOFFICIAL/status/1261522050071564288