Ο Φρανσίσκο Χοσέ Κοντρέρας, Ισπανός βουλευτής «μπλοκαρίστηκε» από το Twitter την περασμένη εβδομάδα επειδή ισχυρίστηκε το προφανές: ότι “ένας άντρας δεν μπορεί να μείνει έγκυος”.

Ο Φρανσίσκο Χοσέ Κοντρέρας αποκλείστηκε από τον λογαριασμό του για 12 ώρες, σύμφωνα με το Fox News, επειδή έθεσε το επιχείρημα υποστηρίζοντας ότι οι άντρες δεν έχουν «μήτρα ή αυγά».

Έκανε τα σχόλια σε απάντηση σε ένα άρθρο σχετικά με ένα τρανσέξουαλ άνδρα που ανακοίνωσε ότι “γέννησε” ένα κοριτσάκι και τώρα ήταν πατέρας.

Ο Contreras ανέφερε στο λογαριασμό του στο Facebook ότι το Twitter του είπε ότι παραβίασε τις πολιτικές του σχετικά με τη ρητορική μίσους για τα σχόλιά του.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Το tweet μίσους (το οποίο αναγκάστηκα να διαγράψω) ήταν ένα που έλεγε: “Ένας άντρας δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Ένας άντρας δεν έχει μήτρα ή αυγά”.Μπορείτε να δείτε ότι είναι ήδη φασιστική βιολογία. Την επόμενη φορά Θα δοκιμάσω 2 + 2 = 4».

Το Twitter είπε ότι παραβίασε την πολιτική της εταιρείας “κατά υλικού που απειλεί, παρενοχλεί ή προωθεί τη βία εναντίον άλλων ανθρώπων με βάση τη φυλή, την εθνική καταγωγή, την εθνικότητα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, τη θρησκεία, την ηλικία, την αναπηρία ή την ασθένεια”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υποστηρικτές του Contreras έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το hashtag #AManCannotBePregnant για να δείξουν την υποστήριξή τους.