Τις παρακάτω τρεις στάσεις στο σεξ, θα πρέπει να τις δοκιμάσετε μόνο αν είστε 101% σίγουροι ότι δεν θα καταλήξετε στα επείγοντα, καθώς είναι αρκετά… δύσκολες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τρεις στάσεις στο σεξ για… πολύ δυνατούς παίκτες:

Σκουλήκι

Πρόκειται για μια στάση παρόμοια με την αντίστροφη καουμπόισσα, αλλά με την γυναίκα να έχει γύρει το σώμα της μπροστά με τα πόδια τεντωμένα προς τα πίσω.

Η απόλαυση (κυρίως για τη γυναίκα) σε αυτή τη στάση είναι πολύ μεγαλύτερη από την κλασική καουμπόισσα, ακόμα και την αντίστροφη καουμπόισσα γιατί η κλίση στο σώμα της γυναίκας οδηγεί το πέος να χτυπά σε εκείνα τα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου, προκαλώντας… πολύ δυνατούς οργασμούς.

Αυτοκίνητα με προφυλακτήρες

Και ο άντρας και η γυναίκα είναι ξαπλωμένοι μπρούμυτα. Ο ένας θα πρέπει να τοποθετήσει τη λεκάνη και τα πόδια του πάνω σε αυτά του άλλου.

Στη συνέχεια ο άντρας διεισδύει στο αιδοίο της γυναίκας. Η στάση αυτή προκαλεί πολύ μεγάλη απόλαυση και στον άντρα και στη γυναίκα.

Απλώς προσέξτε, η εν λόγω στάση θέτει το πέος σε λίγο αφύσικη γωνία, οπότε ελλοχεύουν τραυματισμοί.

Χρυσή Πύλη

Η πιο δύσκολη και πιο απαιτητική.

Είναι η πιο απαιτητική έκδοση του 69 που πιθανόν θα βρείτε. Η φωτογραφία καθιστά αρκετά αυτονόητο το τι θα πρέπει να κάνετε. Βέβαια, εδώ του τα λέμε, η στάση αυτή έχει ένα ακόμα καλό για τον άνδρα: Τη θέα!

Παρ’ όλα αυτά, αν δεν νιώθετε σίγουροι, κυρίως η γυναίκα, καλύτερα να το αφήσετε. Τι έχει άλλωστε και το κλασικό 69;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">