Μήνυση κατά των νηπιαγωγών στη Λάρισα έκανε η μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού. Η μητέρα ισχυρίζεται ότι το παιδί επέστρεφε σπίτι με γρατζουνιές και σημάδια στα χέρια. Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους υπέβαλλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η μητέρα έκπληκτη αντίκρυσε το παιδί της να επιστρέφει στο σπίτι με σημάδια και γρατζουνιές στα χέρια. Αρχικά η ίδια θεώρησε ότι πιθανόν να καβγάδισε με κάποιο άλλο παιδάκι, ωστόσο σύμφωνα με όσα της είπε το παιδί, υπεύθυνες για τα σημάδια ήταν οι νηπιαγωγοί.

Όπως λέει η μητέρα επικοινώνησε κατευθείαν με τη Διεύθυνση του Σταθμού, ωστόσο δεν έλαβε σαφείς απαντήσεις, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να κινηθεί νομικά. Η ίδια μήνυση κατά των δύο νηπιαγωγών αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Πλέον αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για το αν θα ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη.

Από πλευράς τους, οι δύο δασκάλες αρνούνται κάθε κατηγορία και επισημαίνουν ότι την συγκεκριμένη ημέρα, ο πατέρας παρέλαβε το 3χρονο παιδί, χωρίς να γίνει οποιοδήποτε σχόλιο. Όπως λένε, λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα τηλεφώνησε και τις κατηγόρησε για τα δήθεν σημάδια στα χέρια του παιδιού. Οι δύο τους υπέβαλλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων διενεργεί ΕΔΕ για το περιστατικό.