Η έκφραση «δεν έχω τι να βάλω» ταιριάζει «γάντι» στις περισσότερες γυναίκες. Μπορεί η ντουλάπα και τα συρτάρια τους να μην έχουν χώρο, ωστόσο εκείνες σχεδόν πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω.

Σε έρευνα που έγινε σε 1.000 γυναίκες, οι απαντήσεις είναι άκρως διαφωτιστικές για τη σχέση που έχουν με τα ρούχα και το πόσο λατρεύουν τα ψώνια.

Τη χιλιοειπωμένη έκφραση υποστηρίζει 1 στις 4 Βρετανίδες, ενώ το 23% δηλώνει πως έχει βαρεθεί αυτά που κρέμονται στη ντουλάπα του.

Παράλληλα, οι μισές γυναίκες της έρευνας τόνισαν πως είναι εθισμένες στα ψώνια, με τις περισσότερες να σπαταλούν τουλάχιστον 500 ευρώ κάθε χρόνο. Μόλις το 10% αυτών, υποστηρίζει πως ξοδεύει πολλά χρήματα για ενδυματολογικές επιλογές.

Το 42%, από την άλλη πλευρά, παραδέχτηκε πως κρατά ρούχα, που είναι μικρότερα από το μέγεθός του, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα είναι στο κατάλληλο βάρος για να τα φορέσουν.

Τα ερωτήματα της έρευνας συνεχίζουν να είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση των γυναικών με τα ρούχα, με τις περισσότερες να τα θεωρούν ως επιβράβευση για κάποιο κατόρθωμα, ενώ δεν είναι λίγες και εκείνες που είναι συναισθηματικά δεμένες με κάποια από αυτά.

Σκοπός της έρευνας είναι δείξει πως οι γυναίκες θα πρέπει να αγοράζουν ρούχα στο νούμερό τους και αναλόγως του σωματότυπού τους, ώστε να αναδεικνύεται η ομορφιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολες οι γυναίκες οφείλουν να έχουν μια ντουλάπα, που αντανακλά την προσωπικότητά τους, έχει τα απαραίτητα για κάθε περίσταση και όχι περιττά, μη αναγκαία, μικρότερα ή μεγαλύτερα σε μέγεθος.