Έχουμε διαβάσει για κοιλιακούς, για χιούμορ, για καλή και προσοδοφόρα εργασία, για σπουδές, αλλά ότι είναι σeξι να είναι κάποιος οικολόγος πρώτη φορά το ακούμε. Η νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Personality and Individual Differences, φέρνει τα πάνω κάτω σχετικά με το τι βρίσκουν ελκυστικό πια οι γυναίκες.

Είναι η εποχή της αφύπνισης και της προσφοράς. Οι νέες γενιές μετρούν όλα τα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν μια προσωπικότητα και θεωρούν ότι ένας άνδρας που ενδιαφέρεται για το γενικό καλό θα είναι και καλός σύντροφος.

Η οικολογική συνείδηση ψηφίστηκε σε ποσοστό ρεκόρ από τις γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα, μετατρέποντας σχεδόν την ανακύκλωση σε προκαταρκτικό…

«Οι προκοινωνικές συμπεριφορές όπως ο αλτρουισμός έχουν αποδειχθεί σημαντικές για την εύρεση συντρόφου» εξηγούν οι επικεφαλής ερευνητές Daniel Farrelly και Manpal Bhogal από τα Πανεπιστήμια του Worcester και του Wolverhampton αντίστοιχα.

Ο γενναιόδωρος είναι ελκυστικός, ενώ ένας ατομιστής και ραδιούργος σύντροφος μπαίνει πλέον στη μαύρη λίστα.

Στη μαύρη λίστα πλέον μπαίνουν και οι λεγόμενοι αδιάφοροι, δηλαδή αυτοί που δεν τους απασχολεί το μέλλον του πλανήτη ή το τι συμβαίνει στη κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιστήμονες συνέδεσαν το στοιχείο της οικολογίας με το ενδεχόμενο να γίνει καλός οικογενειάρχης, για αυτό και τα νούμερα ήταν υψηλά.